Subscribe

Nosaltres

Com assessors de confiança creem equip amb els nostres clients per resoldre els seus problemes més complexes. La nostra filosofia de lideratge i de la llarga experiència en el sector ajudant als nostres clients a navegar en un entorn empresarial canviant i competitiu. Com equip estem en condicions d’oferir un suport a llarg termini amb l’objectiu de resoldre totes les seves necessitats de valoracions. És per això que les nostres relacions amb els clients són de llarga durada i en base a una profunda confiança: quasi el 70 % del negoci de Risc Valor prové de clients que repeteixen, tenint un 85 per cent d’aquestes relacions una antiguitat de més de 5 anys.

Existeixen en el mercat diverses empreses com un servei més estandarditzat i amb una cobertura més àmplia, llavors, per què Risc Valor? Perquè segurament aquestes empreses no tenen la facilitat d’adaptació a problemàtiques concretes amb agilitat i comptant amb un equip intern multidisciplinari. Perquè la valoració és la nostra passió professional i per això busquem l’excel·lència i impulsem el coneixement. I finalment, perquè pretenem establir una relació sòlida, de respecte i empatia amb els nostres clients i col·laboradors. I la facilitat d’adaptació, la passió professional i la empatia que motiva el nostre comportament es tradueix pels nostres clients en CONFIANÇA.

Disclaimer

Risc Valor, la firma de valoracionsRisc Valor, s.a., com a Societat de Taxació homologada pel Banco de España, està especialitzada en la valoració de béns mobiliaris i immobiliaris per cobrir diferents finalitats: hipotecàries, avals i garanties, sinistres, assegurances, patrimonials, repartiment d'herències, judicials, aportacions de béns no dineràries, fusions, escissions i expropiacions.

Condicions d'ús | Privacitat