A Risc Valor ens complau presentar-te GrupoRisc, un grup empresarial format per diverses firmes del sector jurídic-econòmic especialitzades en la valoració de béns i actius. En un sector tan atomitzat com el nostre, GrupoRisc, aglutina els millors professionals en cadascuna de les disciplines necessàries per a una bona valoració i oferir així als nostres clients un servei altament adaptat a les seves circumstàncies, tant si es tracta de grans empreses i entitats financeres , petits inversors i PIMES o particulars -en serveis com les valoracions per herències i divorcis, fiscals o d’altres finalitats. GrupoRisc neix el 1995 amb la vocació d’oferir als seus clients un servei capdavanter en el sector de les valoracions d’empreses i altres unitats productives. Amb els anys, han anat sorgint noves aplicacions que requereixen coneixements més focalitzats, i per això, el nostre grup ha anat incorporant a professionals en aquestes àrees. El reconeixement dels nostres clients ens ha posicionat a l’avantguarda dels serveis integrals de corporate i immobiliari. Durant aquests anys, hem col·laborat amb les firmes jurídiques i especialistes en fiscalitat més importants d’Espanya. Amb aquesta mateixa filosofia i vocació, GrupoRisc continua la seva marxa emprenent nous negocis i millorant els seus serveis amb la mateixa il·lusió inicial.

Equip Risc Valor 2015
comtreb_c

L’equip de Risc Valor està estructurat per àrees d’especialització que lideren especialistes de diferents disciplines (economistes, advocats, enginyers i arquitectes) d’experiència contrastada en la seva parcel·la d’actuació, i la combinació garanteix un destacat valor afegit a cada treball que ens confien els nostres clients. Aquesta fórmula ens permet complementar amb un plus de qualitat, les operacions en què intervenim. La firma, que va ser fundada per Miguel (1) està actualment liderada per Xavier (2) la dilatada trajectòria en el sector de la valoració l’ha portat a ocupar diversos càrrecs en algunes de les principals empreses del país. Cadascuna de les àrees està dirigida per un especialista i un grup interdisciplinari de col·laboradors directes així com

també externs, a través d’aliances amb altres firmes especialitzades. El nostre objectiu és tenir sempre el coneixement i l’experiència adequats per a cada valoració i poder oferir un servei excel·lent en tots els nostres projectes. Al capdavant d’aquestes àrees estan Daniel (5) en valoració immobiliària, Miguel (4) en valoració industrial, Juan (3) en actius intangibles i valoració d’empreses, Raúl (10) en valoració concursal, Elena (6) en valoració fiscal-forense i Josep (8) en gestió patrimonial. Tots els nostres especialistes i resta de l’equip estan a la disposició dels nostres clients per parlar amb ells directament. El tracte personalitzat ha estat per a nosaltres una raó de ser que ha contribuït sens dubte a la consolidació de la nostra identitat.

Uneix-te al nostre equip, envia’ns el teu Currículum: rrhh@riscvalor.com